Live mån kl. 10-11
Repris tis 23-24, ons 8-9
tor 17-18 & sön 9-10
FM 103.1 | Webradio
phone072-302 42 10  email  facebook
Coactipset Radio Logo

Om Coachtipset med Kenth Åkerman

Coachtipset med Kenth Åkerman är radioprogram för dig som vill utvecklas personligt och professionellt. Syftet är att ge lyssnaren ny energi, nya perspektiv och ny tändning. Varje program är späckat med inspiration, intervjuer med framstående personer inom området och interaktion med lyssnarna.

Eller som Kenth själv uttrycker det:
”Målgruppen är alla som vill få en kick och inspiration för att leva mer vaket. Samtidigt vill vi väcka tankar och få lyssnarna att tänka till, se nya perspektiv och börja fundera över sitt eget liv och arbetsliv. Vill vi ge ökad insikt och inlärning på ett inspirerande sätt. Varje program har ett tema och kommer ge tips, verktyg, frågor, dialog, reflektioner och samtal.”

”Med Coachtipset med Kenth Åkerman vill jag öka kunskapen, vidga perspektiven och förflytta diskussionen kring coachning, personlig utveckling och mental träning” påpekar Kenth. ”Det är en idé som föddes för drygt ett år sedan när vi påbörjade arbetet utbildnings DVDn som snart släpps. Samtidigt lever jag min vision att inspirera och göra skillnad.”

Programmet sänds från Göteborgs Närradios lokaler i Gårda.

http://www.gnf.nu

© Coachtipset Radio 2011, Webmaster: Anders Hansson, webdesign: anderdog